';

ABOUT BOND

REAL ESTATE DEVELOPMENT

OVER BOND

Bond is dé creatieve ontwikkelaar. Wij ontwikkelen vastgoedprojecten met uiterste nauwkeurigheid, inventiviteit en kwaliteit. Die projecten bestaan uit méér dan stenen. We vertalen vragen van onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers in sterke architectuur, in zorgvuldig ontworpen gebouwen die lang mee kunnen. Wij denken altijd verder dan het moment van de oplevering; we streven naar langdurige betrokkenheid, ook tijdens de exploitatie. Bond doet alles voor het beste eindresultaat.

‘HET IS TIJD VOOR EEN ANDERE KIJK OP VASTGOED. DE GANGBARE, ALOUDE WERKWIJZE – EEN POSITIE INNEMEN, HET PROJECT DOEN EN DAN WEGWEZEN – IS ECHT NIET MEER VAN DEZE TIJD.'

Peter van Drunen

Het is tijd voor een andere kijk op vastgoed. De gangbare, aloude werkwijze – je positie innemen, je project doen en dan wegwezen – is echt niet meer van deze tijd. Je kunt alleen goed ontwikkelen als je langdurig betrokken bent bij je opdrachtgever, bij de projecten die je doet. Alleen dan heb je goed zicht op wat zij en hun eindgebruikers willen. Ontwikkelen zie ik als een vak, een ambachtelijke, bijna kunstzinnige activiteit die ongelooflijk veel voldoening geeft, voor alle partijen.

Arnaud van Eck

We komen een beetje terug van het individualisme, van het ieder-voor-zich. Mensen zoeken elkaar weer op. Ze vinden elkaar in gezamenlijke plannen en ideeën, in een hang naar echte kwaliteit. Dat spreekt mij erg aan. Het is prachtig om daar met onze projecten aan tegemoet te komen. Voor mij ligt het accent in dit vak op hoogwaardige concepten, rekening houdend met maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid en energieneutraliteit, met nieuwe trends in wonen en leven. Het is mooi om te zien dat de toegewijde, zorgzame aanpak van Bond wordt gewaardeerd door onze klanten, door beleggers en de overheid.

CONTACT

WASSENAAR

Oud Wassenaarseweg 2

2243 BV Wassenaar

+31 (070) 406 84 85
DEN BOSCH

Parade 20

5211 KL Den Bosch