';

Bezoek Burgemeester Krikke Westvlietweg stimulans voor bedrijventerrein

Bezoek Burgemeester Krikke Westvlietweg stimulans voor bedrijventerrein

Den Haag

Burgemeester Pauline Krikke heeft op 22 februari 2018 een werkbezoek gebracht aan het Haagse bedrijventerrein Westvlietweg. ‘Een stimulans voor het park,’ zegt belangenvereniging BedrijvenBelang Westvlietweg.

Krikke bezocht het park vanuit de portefeuille stadsontwikkeling. Zij kreeg onder meer een met dronebeelden gemaakte film te zien, met daarin presentaties van vier Westvlietweg-bedrijven. Volgens Peter van Drunen, voorzitter van de belangenvereniging, is de eensgezindheid over het economisch belang van het park groot.

Eerder al dit jaar plantte Bond Development honderd nieuwe bomen. De bomen staan symbool voor de toekomstvisie op het park. Groenbeheer stadsdeel Leidschenveen –Ypenburg verantwoordelijke Albert Zwijnenburg is enthousiast over het initiatief: “Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met een actie als deze. Het begon met een kapaanvraag om veranderingen op het bedrijventerrein te realiseren. Het behouden en verbeteren van de groenwaarde heeft prioriteit bij de gemeente. Met deze aanplant is het groen goed gecompenseerd. Meer groen op de Westvlietweg is niet alleen aantrekkelijk voor de bedrijven zélf, maar straalt uit over de hele omgeving. Bovendien kan vergroening een aanzuigende werking hebben op andere bedrijven.”

Recommend
Share
Tagged in