';

Ten Brinke Mybond koopt Verheeskade 105-107 Den Haag

Ten Brinke Mybond koopt Verheeskade 105-107 Den Haag

Nieuwsbericht Vastgoedmarkt

Züblin verkoopt 22.000 m2 commerciële ruimte met een ondergrondse parkeergarage en parkeerdek aan de Verheeskade 105-107 in Den Haag Laakhaven aan Bond Development in samenwerking met Ten Brinke en Myb.

Het gebouw met huurders als KIN en Sportcity zal deels worden getransformeerd en uitgebreid met twee woontorens. De huidige huurders zullen deel uit blijven maken van het project. In totaal zullen er 600 woningen worden gebouwd, zowel in de huur- als koopsector.Met de levering op 2 november 2018 van het project is deze ontwikkeling voor Züblin afgerond en richt de onderneming zich op nieuwe bouwtrajecten.

Züblin ontving voor het object 12,5 miljoen euro (Kadaster). Op dezelfde dag werd het object voor hetzelfde bedrag door koper Bond Verheeskade doorgeleverd aan het gemeenschappelijke vehikel van Ten Brinke en Bond, Ten Brinke Mybond Verheeskade.

Waldorp Four
Bond Development breidt met deze aankoop zijn positie in het Laakhavenkwartier aanzienlijk uit. Dit project ligt op een steenworp afstand van Waldorp Four, waar Bond zo’n 800 woningen ontwikkelt.
Züblin werd gedurende het traject begeleid door Van Splunter Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Bekijk hier het nieuwsbericht via de website van Vastgedmarkt.

Recommend
Share
Tagged in